maanantai 19. syyskuuta 2011

Autokatos edistyy

Edellisessä kirjoituksessa unohtui kertoa yksi lisäjuttu Profinin palvelun erinomaisuudesta; asentaja huomasi että karmin yhdessä sivussa oli tullut pihkaa maalin läpi ja oma-aloitteisesti otti asian puheeksi ja tuli korjaaman ja maalaamaan karmin, kun oli saanut tilaamansa maalin. Hienoa, lisää tälläistä palvelua!!

Autokatoksen raudoitus saatiin viikonloppuna vihdoin ja viimein valmiiksi. Alimpana on 10 mm:n verkko, sitten 8 mm:n harjateräksestä väännetyt U-lenkit, 6 mm:n verkko ja vielä reunoilla kaksi kierrosta 8 mm:n harjaterästä 50 cm:n välein. Rautaa on paljon, koska tuleva laatta lepää sokkelin varassa joka puolestaan on paaluilla. Vaikka maa siis painuisi laatan alla, sen pitäisi nyt kestää.



Potkin nuo tolpatkin suoraan oikein vatupassin kanssa ja virittelin sähköjen läpivientien putkia vähän ylemmäs. Eiköhän tuosta ihan hyvä tule.

Autotallin kynnykselle pitää vielä tehdä muotti ja lykätä sinnekin vähän rautaa. Miksikö tuota ei tehty samalla kuin sokkelia muuten? Suunnitelmissa oli valaa koko ajoluiska betonista ja se olisi maannut tuossa päällä. Tulimme kuitenkin toisiin aatoksiin ja ajoluiska tehdään täytöillä ja asfaltoidaan muun autopihan myötä joskus hamassa tulevaisuudessa.


Vastaava työnjohtaja kävi tänään toteamassa raudoituksen hyväksi ja antamassa pari ohjetta tuohon kynnykseen.

Alapohjan tuuletuspaalut saatiin myös kiinnitettyä urtsilla paikoilleen ja lapioin sorat takaisin.


Hitaasti mutta varmasti työlista etenee homma kerrallaan. Tosin se lista on pitkä kuin nälkävuosi, mutta mikäs kiire tässä on...

1 kommentti:

  1. Yhdyn viimeiseen! :) Meilläkin on menossa tuskastuttavan hidas vaihe, eikä mikään tunnu etenevän. Kun omatkin työt ja opiskelut alkoivat, ei iltaisin meinaa jaksaa tehdä mitään.. :/ Hieno juttu, että olette saaneet erinomaista palvelua! :) Se tuntuu olevan toisinaan harvinaista tällä alalla.. :/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...