tiistai 23. marraskuuta 2010

Villoitus valmistumassa

Aamulla oli tarkistuskäynti raksalla. Ei sillä että sitä olisi tarvinnut, en jaksa olla hämmästelemättä näiden pohojalaasten työmoraalia; siinä ei paljon nenää kaivella ja homma sujuu. Suosittelen.

Yläpohjan eristys on lähes valmis koolaukseen asti. Vain matalammalta puolelta oli kolme kattokannattimen väliä vielä ilman villoja. Hyvin tuntuu lämpö pysyvän sisällä, timpureiden yksi pieni lämpöpuhallin puhkuu puolella teholla. Koolauspuu loppuu kesken, mutta Teri-Talot lupasi auliisti toimittaa lisää.


Lisätoimitusta odotellessa timpurit menevät varmaan autotallin kimppuun ajatuksena saada sinnekin lämpöeristys kuntoon että saataisiin valaa lattiat samalla kertaa. Lattialämmitys asennus on siis viikolla 50 ja edelliselle viikolle on sovittu Terawatin kanssa sähköhommia. Saas nähdä onko meillä lattiat ennen joulua...

Terassin, kuistin ja autokatoksen valu mietityttää, kun talvi tuntuu alkaneen. Kai ne voisi pakkasellakin valaa, mutta kalliiksi se taitaa tulla. Toisaalta niiden puute ei estäisi muuttoa eikä asumista, joten pitäisikö ne jättää kevääseen?

LVI-urakoitsija saa ilmastointityöt tänään käyntiin, kun vihdoin sai tarvikkeita. Siinä on muuten myös mies paikallaan.

Lisäksi on päätetty nostaa lattian korkoa pari senttiä, jotta kynnyksistä ei tule niin korkeita. Lisäys tehdään styroksilla, jolloin pintavalusta ei tule niin paksu ja styroksi on halvempaakin kuin betoni. Eikä kai lisäeriste pahastakaan ole. Myös takkatoimitusta on säädetty, koska siinä oli rosterihormi koko matkalle ja haluaisimme sen olevan ulkona katon värinen. Pientä mittausta se vaati, mutta kun katto kaikkineen on se puoli metriä paksu, niin eiköhän se värin vaihto saada osumaan siihen väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...