torstai 28. lokakuuta 2010

Kolmas päivä ja sisäkuvia

Katon teko on jatkunut tänään. Räystäät on nyt joka puolella ja otsalaudat (vai mikä tuo tuossa reunassa on nimeltään?) myös.


Terin miehillä alkoi tänään viikonloppu, joten pystytys jatkuu vasta ensi viikolla. Raksaajille on sen sijaan viikonlopuksi tiedossa taas siivousta.

Laitetaanpa tähän sillä välin muutama sisäkuva. Kts. pohjakuva, niin pysyt kärryillä paremmin. Tässä on vanhempien makuuhuone, ovi vasemmalla etualalla. Makuuhuoneen takana on oikealla vaatehuone (pienempi ikkuna) ja vessa (suurempi ikkuna). Väliseinä siis puuttuu vielä. Vessasta on ovi saunan pesuhuoneeseen, johon toki pääsee myös pukuhuoneen (vasemmalla olevan seinän takana) kautta.


Sitten työhuone yläkerrassa. Portaiden yläpää tulee vasemmalla seinässä olevaan kohtaan, josta puuttuu kipsilevyn pala ja laskevat siitä oikealle suunnilleen "Tuusula" sanan kohdalle. Portaiden alapään oikealle puolelle tulee ovi pukuhuoneeseen, josta pääsee KHH:een. KHH:n ovi ulos häämöttää vasemmalla. Pukuhuoneen ja KHH:n takana on pesuhuone (kaksi rinnakkain olevaa ikkunaa) ja sen vasemmalla puolella sauna (yksi ikkuna):


Olohuoneen isot ikkunat ja lasiseinä/liukuovi terassille:


Huomaa muuten muovilla suojatut elementit. Ja kipsilevyt on kiinni ruuveilla, toisin kuin Finndomolla :-)

Semmoista tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...